'; Daha Az Masrafla Evinizi Sıcak Tutmanın Yolları » Move Mimarlık A.Ş.

Daha Az Masrafla Evinizi Sıcak Tutmanın Yolları

Daha Az Masrafla Evinizi Sıcak Tutmanın Yolları

Daha Az Masrafla Evinizi Sıcak Tutmanın Yolları

Yaşam alanlarımızı ısıtmak kadar yaşam alanlarımızda ki sıcaklığı muhafaza etmekte oldukça önemlidir. Evinizi sıcak tutmanın yolları evimizi ısıtmaktan daha önemlidir. Düşük maliyetlerle ısıtsanız bile evimizi soğumaya karşı korumalı bir hale getiremez isek sürekli olarak evin soğuması ve dolayısıyla sürekli olarak ısıtma ihtiyacının ortaya çıkması muhtemeldir. Evlerinizde öncelikte sıcaklığın düşme nedenlerini bulmak için detaylı bir araştırma yapmak gerekmektedir. Pencerelerden kapılardan zemin tavan ve duvarlardan ısı kaybının nerelerden kaynaklandığı gözlemlenerek bulunmaya çalışılmalıdır. Kaybına sebep olan durumların tespit edilmesi ve bu durumların giderilmesi ısının korunabilmesi için en gerekli metotlardan birisidir. Bu konuda uzman bilgi ve tecrübesinden faydalanmanız başarılı sonuçlar alabilmeniz i sağlayacaktır.

İşte Soğuk Havalarda Az Masraf Yaparak Evinizi Sıcak Tutmak İçin Önemli İpuçları

Özellikle kış aylarının gelmesi ile gündeme gelen problemi beraberinde evinizi sıcak tutmanın yolları nelerdir araştırmasını getirmektedir. Eğer imkanınız varsa güneş ışığından maksimum derecede faydalanmaya özen gösterin. Gündüzleri perdelerinizi açıp akşam hava karardığında perdelerinizi kapatın. Radyatörlerinizin önüne eşya koymayarak radyatörlerinizin önünün açık kalmasını sağlayın. Dıştan yaptırabileceğiniz yalıtım artı olarak içten de hem dekoratif amaçlı hem de yalıtım amaçlı strafor dekor levhaları ile yüzey kaplaması yapabilirsiniz. Yıllık olarak kombi ve petek bakımlarını geciktirmeden yapın. Kapıları pencereleri dikkatlice kontrol ederek sitelerinde ve benzeri aksamlarında deforme olmasına bağlı olarak soğuk havanın içeriye girmesine neden olmadığından emin olun. sıcağı tutma özelliği olan mobilyalardan halı ve benzeri eşyalardan yana tercihlerinizi kullanın. Evinizi ideal sıcaklık değerinde tutmaya çalışın fazlası hem sağlığınız hem de bütçemiz için ciddi kayıplara neden olabilir.

Yalıtım Önemli Ankara Move İç Mimarlık Ofisi Olarak Yalıtım Konusunda Bizlere Danışabilirsiniz

Türkiye’nin neresinde olursanız olun enerji tasarrufu maddi olarak herkese ilgilendirmektedir. Firmamız evinizi sıcak tutmanın yolları konusunda sizler için bir adres olmaktadır. Hem dış yalıtım hem iç yalıtım yanı sıra dekoratif dizayn konularında danışmanlık hizmeti vermekte olan firmamız aynı zamanda talep etmeniz durumunda A’dan Z’ye evinizdeki mimari tasarımları şekillendirip imalata dönüştürmektedir.

Yukarı Dön
Kapat Zoom