'; Merdiven Dekorasyonu » Move Mimarlık A.Ş.

Merdiven Dekorasyonu

Merdiven Dekorasyonu

Merdiven Dekorasyonu

Dublekslerde ve daha birçok yaşam alanlarında merdivenlerde bu alanların bir parçasıdır. Merdiven dekorasyonu evin dekorasyon yapısının bir parçası olarak karşımıza çıkmaktadır. İhtiyacın yanında zevke göre tasarlanabilecek birçok model merdiven bulunmaktadır. Merdiven tasarımları binanın yapılış zamanında olabileceği gibi tadilat çerçevesinde de yeniden tasarlanarak imalatı yapılabilir. Mevcut merdivenleriniz gerekli güvenliği barındırmıyor ya da estetik açıdan hoşunuza gitmiyorsa dönüşümünü sağlamak mümkündür. Merdiven tasarımlarında mevcut durum maliyetler ve oluşturulmak istenilen kompozisyon göz önünde bulundurulmalıdır. Ancak tüm unsurların göz önünde bulundurulmasıyla eksiksiz bir tasarım imal edilebilir. Merdiven dekorasyonu fikirleri için firmamız ile iletişime geçmeniz sizler için faydalı olacaktır.

Modern Tarzın Gölgesi

Modern merdiven dekorasyonu için ahşap ve metalin uyumunu tercih edebilirsiniz. Merdiven alanı yeterli olması durumunda oldukça geniş ve konforlu bir merdiven yapmak mümkünken merdiven alanının daralması farklı merdiven tasarımlarını yapılarak hem alandan tasarrufunun sağlanması hem de güvenliğin oluşturulabilmesi için gereklidir. Merdiven tasarımlarında beton, demir, metal, ahşap gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Bu seçeneklerden ortama en çok uyacak merdiven türü seçilmelidir. Merdiven imalatlarında duvara montajlı yerden destekli ya da tavandan destekte merdiven sistemleri yapmak mümkündür. Tasarlayacağız merdivenden hem dekoratif hem de dayanıklı olması gerekmektedir. Döner merdivenler yerine düz inen merdivenler her zaman için daha güvenli olmuştur. Bu nedenle tasarımlarla merdivenlerin rahat kullanımı ve herhangi bir kazaya sebep olmaması da düşünülmelidir.

Merdiven Altı Bahçe

Günümüzde merdiven dekorasyonu kadar merdivenin oluşturduğu tasarımın tamamının bir kompozisyona çevrilmesi yaygın olarak gerçekleştirilmektedir. Merdivenin bulunduğu ortamın merdivene göre süslenmesi gibi merdiven altının da çeşitli uygulamalar ile çok daha farklı alanlara dönüştürülmesi mümkündür. Günümüzde yaygın olarak merdiven altı bahçe uygulamaları ortama hem modern bir tarz hem de sağlıklı bir ortam sunuyor. Ev ortamında yetiştirilebilecek süs bitkileri merdiven altında oluşturulan bahçede benzersiz bir güzellik oluşturabiliyor. Merdiven altı bahçe modelleri canlı çiçeklerden ve süs bitkileri ben oluşturulabileceği gibi maket çiçeklerden de oluşturulabilmektedir. Birbirinden farklı ve ilgi çekici merdiven altı bahçe modelleri için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Hayalinizdeki tasarımı gerçeğe dönüştürme fırsatı elde edebilirsiniz..

Yukarı Dön
Kapat Zoom